Prοgnosis CFM

Λογισμικό Διαχείρισης και Πρόβλεψης Χρηματοροών

Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το τζίρο της επιχείρησής σας, ο σωστός προγραμματισμός είναι ο μόνος δρόμος για να ανταπεξέλθετε στις δύσκολες συνθήκες της αγοράς. Το PROGNOSIS της SYNECTICS είναι ο πιο έμπιστος σύμμαχός σας σε ένα λιγότερο απρόβλεπτο αύριο… Προβλέψτε τις ταμειακές ροές της επιχείρησής σας εύκολα και γρήγορα. Προγραμματίστε εισπράξεις και πληρωμές. Έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση θεμάτων ρευστότητας.

Ενισχύστε την οικονομική σας νοημοσύνη…

Η καθημερινή παρακολούθηση των ταμειακών ροών της επιχείρησής σας είναι σήμερα πιο απαραίτητη από ποτέ. Όμως τα συνεχώς μεταβαλλόμενα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στην ελληνική αγορά την καθιστούν σχεδόν αδύνατη. Αδύνατη; Όχι πια! Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δημιουργήσαμε το PROGNOSIS.

Ξεχάστε μια για πάντα:

– Τις χρονοβόρες διαδικασίες

– Τις πολύπλοκες ενημερώσεις αρχείων ταμειακών ροών μέσω προγραμμάτων τύπου Excel

– Την ανάγκη για εξειδικευμένο προσωπικό με οικονομικές και λογιστικές γνώσεις

Με το PROGNOSIS αποκτάτε 2 στρατηγικά πλεονεκτήματα για να γνωρίζετε ακριβώς την οικονομική κατάσταση της επιχείρησης, αφού:

Επιτυγχάνετε τον αποτελεσματικό προγραμματικό εισπράξεων και πληρωμών

Προσδιορίζετε τα ταμειακά σας αποθέματα μέσα στη διάρκεια του οικονομικού έτους

Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λειτουργικό προϋπολογισμό με βάση τις ανάγκες της εταιρίας σας και να ενημερώνεστε με λεπτομέρεια για τη διαχείριση του συνόλου των εισροών και των εκροών (συμφωνίες πληρωμής πελατών, εξόδων και προμηθευτών) ώστε να έχετε καθημερινά μία άμεση εικόνα για τις ταμειακές σας ροές. Επιπλέον, με την εφαρμογή έχετε τη δυνατότητα να έχετε άμεσα την παρουσίαση των οικονομικών σας σε βάθος 12 μηνών.

Εφόσον γνωρίζετε όλες τις κινήσεις των εισπράξεων και των πληρωμών σας μπορείτε επιπλέον να προβλέπετε την όποια πιθανότητα δημιουργίας ταμειακού προβλήματος και να αναπροσαρμόζετε προληπτικά τα δεδομένα σας (π.χ. αύξηση των απαραίτητων τραπεζικών ορίων ή μεταχρονολόγηση υποχρεώσεων) για να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστασεις με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Μία μοναδική δυνατότητα της εφαρμογής είναι ότι μέσω της αυτοματοποιημένης καταγραφής των απολογιστικών στοιχείων της τρέχουσας ημέρας από το υπάρχον εμπορικό σύστημα της εταιρίας, αναπροσαρμόζει τα δεδομένα ως πρόβλεψη ώστε η εικόνα να είναι πάντα επίκαιρη και σωστή.

Απλό κι εύκολο στη χρήση, το PROGNOSIS παρέχει διαβαθμίσεις στον όγκο των εμφανιζόμενων πληροφοριών και μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε λογιστικό πακέτο ERP. Επιπλέον, με το PROGNOSIS μπορείτε να διαχειρίζεστε σωστά και αποτελεσματικά τους χρηματικούς πόρους της εταιρίας σας, ώστε να εκλογικεύετε τα λειτουργικά κόστη κτίζοντας αποδοτικές οικονομίες κλίμακας. Συνυπολογίζοντας όλα τα οικονομικά σας ερωτήματα για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, όπως:

“Μπορούμε να αλλάξουμε τα μικτά περιθώρια κέρδους;”

“Μπορούμε να κάνουμε πρόσθετη έκπτωση στους πελάτες χονδρικής;”

“Μας συμφέρει να επενδύσουμε στην αγορά αυτοκινήτου γιά τις διανομές;”

“Τι συνέπειες υπάρχουν εάν πληρωνόμαστε με επιταγές 4μηνης διάρκειας αντί για 3μηνης;”

Η εφαρμογή Prognosis είναι ένα χρήσιμο εργαλείο διοίκησης το οποίο βοηθάει την επιχείρηση στην πρόβλεψη των χρηματοροών έως και πολλούς μήνες μπροστά, στον αποτελεσματικό προγραμματικό εισπράξεων και πληρωμών και φυσικά στην έγκαιρη λήψη αποφάσεων.

Scroll UpScroll Up